XII. košt vín – fotogalerie , Silvestr 2004


Nový rok jsme vítali v jednu hodinu
u osvětlené fontány před radnicí,
popřát si navzájem přišlo něco přes
stovku občanů
z Vinohrad a hostů
z různých městských částí.
Při svařeném vínu
a přátelské
besedě jsme vydrželi do 2hodin.

Recept na Vinohradský svařák

  • 4 l vína doneseného a darovaného,
    do společného kotle červené i bílé.
  • 2 sáčky skořice,
    1 sáček hřebíčku,
    12 kuliček nového koření.
  • 1 pomeranč
    a 4 citrony
    s kůrou nařezat na kolečka.
  • 1/2 l Tuzemáku
    a 1,5 kg cukru krupice

Víno s kořením, ovocem a cukrem přivedeme
do varu,
po zpěnění dolejeme Tuzemák
a podáváme v prvních hodinách nového roku všem přátelům
a příchozím s přáním všeho nejlepšího. Celé množství lze rozdělit
na dvě části
a vařit postupně. Ke svařáku lze přikusovat donesené chlebíčky,
jednohubky cukroví i vařené fazole
s česnekem, jak nabízel bohatý novoroční stůl.

VII. košt vín 2004
propozice 2004

indexKošt vín 2004 – celkové vyhodnocení

Bavíme se na Vinohradech – tradiční zářijová akce pro malé a velké …

fotogalerie – XII. košt vín, Silvestr

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Události. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.